Om oss

Vi som bor her og har funnet det gode liv på landet heter Kristian og Monica. Kristian opprinnelig fra Ytre Enebakk og jeg er selv en vasekte Oslo-jente. Men dette har jeg drømt om bestandig, så lenge jeg kan huske. Mitt ønske har vært og fylle livet med masse dyr og vi er på god vei nå! Vårt håp og ønske for fremtiden er å skape en inntekt på gården, slik at en av oss kan bruke tiden her. Vi har mange planer og drømmer, som stadig forandrer seg. I tillegg er vi begge i gang med Agronomutdanning som deltidsstudie i regi av Buskerud Fylkeskommune, på Lien i Ål. Her treffer vi masse hyggelige mennesker, lærer mye og får mange gode innspill. Vi er nå ferdige med to moduler, skogbruk og gårdsdrift, og neste fag er Traktor & utstyr. Spennende!

Kontaktinfo: krsandem@online.no

4 tanker om “Om oss”

 1. Brita Linnestad said:

  Hei – og velkommen som gårdbrukere i Vestby! Vi har en gård ned mot Hvitsten, Pepperstad, og har blant annet 5 høner. Ønsker oss en Maran, har dere en til salgs?

 2. Winnie Marthinsen said:

  Hei! Leter etter Maran kyllinger og lurer på om dere har noen til salgs(2-3stk)? Bor på en liten gård i Vestfold. Tlf:97584650. Mvh Winnie

  • Hei Winnie!
   Vi har akkurat lagt inn egg i klekkeren, både ren Maran (sorte) og brun Lohman. Du kan godt få kjøpe et par kyllinger av disse om vi får frem noen rene Marankyllinger. Hanene våre er Maran, så vi bør få frem noen rene også:-) Klekking er beregnet rundt 9 april, så tar det nok noen dager før vi ser hvem som er rene og hvem som er blanding Maran/Lohman. Jeg kan ta kontakt med deg så fort jeg vet, da blir det kanskje påskekyllinger!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s