Høner

Her på gården har vi en salig blanding av diverse hobbyhøner. Bla Sussex, Plymouth Rock, Brahma, Maran, samt en god del mikser av disse. En morsom gjeng som skaper liv og røre på gården, og ikke minst gir oss og kjente gode egg.

 

Vi er også i ferd med å bygge opp en ny besetning høner, Maran og Lohman. Disse rasene legger fantastiske brune egg, og vi er allerede i gang med salg av egg i en butikk i Son. Etterhvert vil vi også selge disse eggene direkte fra gården! 

 

4 tanker om “Høner”

 1. Stine Thorbjørnsen said:

  Hei,
  Jeg er på jakt etter en ny hønserase på gården og har veldig lyst på Maran.
  Dere vet ikke noen på Østlandet dere kan anbefale for kjøp av rugeegg/kyllinger?
  Håper på svar 🙂

  • Hei Stine,
   Maran er et godt valg, de legger veldig fine egg:-) Men er utrolig vanskelig å få tak i dessverre!! Vi bestilte rugeegg fra en kar på Vestlandet pr post, og har nå kobberfarget Maran. Vi er ikke 100% sikre på om de er ekte Maran, de lærde strides om det her.. Men det spiller i grunn ingen rolle for oss! Jeg vil anbefale deg først å ta kontakt med Kirsten på Hvaler, hun hadde Maran tidligere og solgte rugeegg. Hjemmesiden er: http://www.stensvik.net/29644002. Utover henne vet jeg faktisk ikke om noen andre med Maran. Vi kan gjøre et forsøk med å sette hønene sammen med Maran-hanen vår en stund, for så å selge egg hvis du ikke får tak i et annet sted:-) Vi har Brune Lohman og Maran gående sammen med en Maran hane, så da må vi lukke de inne:-) Monica

 2. Hei trenger 4 haner..lurte på om du dere kunne hjelpe meg med det

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s